سد سازی و شرکتهای چینی .
اگر مافیای سدسازی، هدفی غیر از پولدار شدن داشت، امروز شبکههای کاریز در ایران مرکزی احیا شده بود، شاهد نشست زمین در این همه دشت نبودیم، تعداد سدهای بزرگ از ۳۰ فراتر نمیرفت و هاشمی رفسنجانی به جای اینکه سدها را کاریزماتیک و به قول ظریفی، فتوژنیک ببیند، در کنار شبکههای احیا شده کاریز عکس یادگاری میانداخت. بسیاری از خبرنگاران و عکاسان رسانهای، هنوز سفرهای پیدرپی هاشمی برای افتتاح و یا کلید زدن پروژهها در یکسال آخر دولتش را به خاطر دارند که قیچی در یک دست و کلنگ در دست دیگر، به هر جایی که لوح یادبودی برایش ساخته بودند میرفت تا اعتبار این پروژهها به نام رئیس جمهوری بعدی ثبت نشود. خیال میکردند ناطق نوری مالک همه چیز خواهد شد.
آمار افتتاح سدها در سالهای ۷۵ و ۷۶ را بررسی کنید. عکسهای آرشیوی افتتاح و کلنگزنی سردار سازندگی را پیدا کنید و ببینید عکسهای او در کنار چند پروژه سدسازی است؟
چرا کسانی چون بیژن نامدار زنگنه، حبیبالله بیطرف و پرویز فتاح جلسهای نمیگذارند و در بارهی ساخت سد گتوند حرف نمیزنند؟ چرا خانم ابتکار توضیح بیشتری دربارهی دادن مجوز برای ساخت سد گتوند در ۱۰ سال پیش نمیدهد؟ چرا مدیران شرکتهای مهاب قدس، مشانیر، آب و نیرو و همچنین سپاسد و قرارگاه خاتمالانبیا یک کنفرانس خبری برای پاسخگویی به سوالهای موجود برگزار نمیکنند؟